Träningen inför säsongens första tävling i Skottland! @williambroman

mars 1, 2017 Posted by william.broman

Hallå allesammans, hoppas allt är bra med er!

Den här veckan så har vi mest haft förberedande träning inför helgens tävling i Skottland. Vi har fokuserat på att köra igenom våra serier på bästa sätt och det har minst sagt gått mycket bra. Igår hade vi mångkamp och jag gick igenom alla mina serier, spikade avhoppet på flera av dem och körde dessutom dubbla bygelserier med bra utförandrade. Det känns verkligen bra inför helgens tävling, nu jäklar kör vi!

Annars har jag kommit till beslutet att tyvärr pausa/avsluta mina inlägg här på gymnastikfabriken fram till sommaren åtminstone. Jag har för nuläget väldigt mycket att göra med skola, träningen, enskild firma, sponsorer, studenten i vår, familj, vänner, flickvän och you name it och för att inte köra slut på mig måste man ta beslut som dessa. Jag vill tacka er som har följt mig här på Gymnastikfabriken och det har minst sagt varit ett nöje. Men som sagt kanske jag kommer tillbaka en dag.

Tack för att ni har läst mina inlägg och tagit er tid för att studera vår fantastiska idrott, om ni vill fortsätta följa min resa så gör det på Instagram @Williambroman – där kommer jag fortsätta posta videos. Ni får ha det strålande bra.

Vänligen,

William Broman

Comments are closed.

Vill du annonsera här?