Update från landslagslägret i Malmö! @williambroman

januari 15, 2017 Posted by william.broman

Hard work #gymnastics #fitness #crossfit #calisthenics #strength #gymmotivation #gym #gymlife #gymtime #training

A video posted by William Broman (@williambroman) on

Hallå där gott folk, hoppas allt är strålande!

Den här veckan var det årets första landslagsläger och det var minst sagt kul att vara en del av. Det var väldigt givande att träffa landslagsgänget igen och vi lyckades ”pusha” varandra till utvecklande träning. Jag tycker vi har ett stabilt gäng grabbar just nu, med mycket motivation till träning, desssutom har vi kompetenta tränare som verkligen vill se oss utvecklas. Som MAG:s förbundskapten Fredrik Pierreville själv uttryckte det, ”vi utvecklas så snabbt vi kan och om några år kommer vi ha förändrad gymnastik världen”, jag kan inte mer än att instämma med vår grymma förbundskapten som går vid smeknamnet Biske.

Tyvärr så skada jag fingrarna andra dagen på lägret, vilket var ett slag mot utvecklingen. Men efter en magnetröntgen så visade det sig att det endast var en mycket liten spricka i mittenfingret och att jag kommer kunna träna fullt om en vecka. Jag hade alltså lite tur i oturen kan man faktiskt säga. Jag kunde faktiskt träna barr och räck redan dagen efter och med stor optimism och motivation ska jag ta mig tillbaka till full tävlingsform genom att ”skynda långsamt”.

Hoppas ni också haft en grym helg och att nästa vecka blir fantastisk!

//wille

Comments are closed.

Vill du annonsera här?