Gott nytt år kära vänner! Summerar 2016 och blickar framåt på 2017. @williambroman

januari 6, 2017 Posted by william.broman

God Jul och Gott Nytt År allesammans!

Hoppas ni har njutit mycket av er ledighet och att ni är grymt taggade inför 2017, för det är verkligen jag. Men innan 2017 inleddes, valde jag att testa trippel bakåtvolt i ringar, som är en G övning och som jag klarade. Det var en enastående känsla.

2016 var ett strålande gymnastik år för min del, jag gjorde comeback i landslaget och blev Nord Europeisk Mästare i ringar, vilket var enormt kul. Dessutom presterade jag personbästa i ringar på 14.35. Men min största bragd var att komma till backa till full träning och god form efter en stress fraktur i ländryggen och ett avslitet ledband i handleden. Min gymnastik karriär har varit mycket tuff i mina äldre år, präglad av skador men aldrig har jag tappat hoppet och slutat kämpa och nu står jag här, med grym form och höga målsättningar inför 2017.

2017 kommer bli ett toppen år. Med stor optimism och motivation siktar jag på att slå ännu ett personbästa i ringar och prestera över 13.00 poäng i övriga redskap som jag tävlar i. Mitt mål är att ta mig in i Svenska Olympiska Kommitténs talanggrupp, vilket jag anser är ett betydelsefullt och stort steg på min resa till Os 2020.

2017 kommer bli fantastiskt, ni får ha det strålande kära vänner!

//wille

Comments are closed.

Vill du annonsera här?