Träningen innan Jul! @williambroman

december 17, 2016 Posted by william.broman

Hej allesammans, hoppas december gör er väl!

Den här veckan har varit en riktigt härlig träningsvecka, det har gått mycket bra och flera nya övningar har erövrats. Det är så sjukt kul när det går framåt och man får belöning för sitt hårda arbete. Denna vecka har jag klarat mest nya övningar i bygel, barr och räck. Jag känner att jag knappt vill ta en minut ledigt från träningen, det är så otroligt kul att träna artistisk gymnastik.

Personligen tycker jag att det finns något väldigt fint med hårt arbete, att utmanas, att testa sina gränser och växa som atlet och människa. Att träna hårt och utmana sig själv är alltså någonting bland det bästa jag vet i livet, oavsett om det är inom utbildningen, arbete eller träningen. Även om den senaste träningsperioden har präglas av uppgångar, så värderar jag mina nedgångarna minst lika mycket. Jag tror jag inte hade varit lika motståndskraftig mot hård träning och utmaningar generellt sätt i livet om jag inte hade haft mina skador och tagit mig igenom dem.

Nästa gång vi hörs så är det bannemig Julafton, God Jul och Gott Nytt År!

Ni är bäst!

//Wille

Comments are closed.

Vill du annonsera här?