Landslagssamling i Stockholm! @williambroman

december 11, 2016 Posted by william.broman

Hallå där gott folk, hoppas ni haft en strålande vecka!

Den här veckan var det landslagssamling i Stockholm och det var minst sagt kul att träffa alla grabbarna igen och träna tillsammans. Lägret har rullat på bra med lite nya övningar här och där. Den känns verkligen som vi nu har ett rejält herrlandslag, då vi generellt sett börjar få mindre skador och fler och fler gör stora framsteg. Sjukt kul att se!

För min del fick jag känna av härlig progression i bland annat räck, barr samt bygel. I ringar känner jag att jag har blivit starkare och att mitt nya styrkeprogram ger strålande bra effekt. Min styrkeprogression har inte varit den bästa den här säsongen, men nu känner jag att det händer grejer och att det går framåt, en enormt skön känsla.

Ni får ha det fortsatt bra kära vänner, så hörs vi inom kort igen!

//wille

Comments are closed.

Vill du annonsera här?