Brandon Wynn mot Rio 2016 + träningen just nu!

maj 31, 2015 Posted by william.broman

Hallå där kära vänner, hoppas ni haft en fenomenal helg!

Ett litet klipp som speglar Brandon Wynns resa emot Rio 2016, jag hoppas innerligt denna hjälte tar sig hela vägen till Rio. Om Wynn skulle ta sig till Os, så skulle han vara mycket benägen om att ta medalj i ringar. Wynn som är lagkapten för det Amerikanska lagslaget, har skippat de flesta tävlingar på senaste tiden, förmodligen för att kunna utvecklas så mycket möjligt innan Rio 2016.

Min personliga träning flyter just nu på väldigt bra, mitt nya upplägg har faktiskt redan börjat ge resultat. I går klarade jag t.ex Quast (stavas det så?) i räck vilket var mycket kul. Det är kul att utvecklas lite i räck, som alltid har varit min mindre bra gren. Jag har dessutom börjat att trappa upp styrketärningen efter den mindre biceps bristningen jag haft. Det känns otrolig bra att kunna köra styrka igen, hoppas att det håller nu!

Jag hoppas verkligen ni har haft en bra helg, ha det mycket bra nu allesammans!

//wille

2 Responses to Brandon Wynn mot Rio 2016 + träningen just nu!

  1. Pingback: Brandon Wynn montage - Gymnastics Coaching.com

  2. Pingback: Brandon Wynn montage | Excellent Liquid Chalk for Weight Lifting

Vill du annonsera här?